Turneul „Show The Love” marca „Sanctus Pro Deo” la cea de-a II-a ediţie la Cluj Napoca

Asociaţia Corală „Sanctus Pro Deo” din Sibiu desfăşoară cea de-a II-a ediţie a turneului „Show The Love” în România şi în premieră ajunge cu un concert în Republica Moldova. Provocarea „Show The Love” ajunge în oraşele Cluj, Iaşi, Suceava şi Chişinău în perioada 05-13 mai 2017.

Startul se dă la:

SUCEAVA, 05 mai, Sala de Cultură a Sindicatelor, ora 19:00. BILET AICI!

IAŞI, 06 mai, Teatrul „Luceafărul”, ora 19:00. BILET AICI!

CLUJ-NAPOCA, 07 mai, Casa de Cultură a Studenţilor, ora 19:00. BILET AICI!

CHIŞINĂU, 13 mai, Palatul de Cultură al Feroviarilor, ora 19:00. BILET AICI!

Profitaţi acum de reducerea de 25% pentru fiecare concert, până la 22 aprilie 2017!

De ce Show The Love? Pentru că provocarea de a arăta dragostea transcende veacurile. Inima noastră a fost creată să iubească. Dar cu fiecare bătaie a inimii, parcă… uităm. Uităm să iubim. Corul și Band-ul „Sanctus Pro Deo” ne reamintesc că dragostea vine de la Dumnezeu și ea trebuie dată mai departe.

Programul celei de-a II-a ediţii „Show The Love” conţine lucrări consacrate ale unor mari artiști gen Toby Mac, Chris Tomlin, Hawk Nelson, Mike Speck sau Lauren Daigle, precum și ale unor talentați aranjori și compozitori români ca și Lari Muntean, Oni Rodila și trupa „Not an Idol” din Republica Moldova.

Cunoaşte mai multe detalii din istoria şi proiectele Asociaţiei Corale „Sanctus Pro Deo” în interviul oferit pentru ŞtiriCreştine.RO de conducătorul şi dirijorul asociaţiei, Daniel Lienerth AICI.

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.