Will Graham a împărtășit românilor, la Cluj, speranța regăsită în Isus Hristos

La mai bine de trei decenii de la vizita istorică în România a bunicului său, evanghelistul Billy Graham, care a predicat în spatele cortinei de fier pentru șapte orașe – inclusiv Cluj-Napoca – Will Graham a împărtășit în acest week-end, românilor, mesajul speranței regăsite în Isus Hristos.

Timp de trei zile (20-22 octombrie 2017), la Sala Polivalentă din Cluj s-au adunat peste 32.000 de persoane din toată țara.

“Isus este adevărul; adevărul pe care-l căutați. El este răspunsul la problemele dumneavoastră. Niciodată nu veți regreta că v-ați dedicat viața, Lui“, a spus Will Graham, de pe scena Sărbătorii Speranței. “Sunt aici ca să vă spun că Tatăl vostru Ceresc vă iubește și vă așteaptă să veniți acasă“, a adăugat Graham.

Alături de el s-a aflat corul Hope For Generations, format din peste 1.500 de tineri, acompaniați de pianistul jamaican Huntley Brown și Aaron Shust, compozitor și vocalist din SUA.

“Am pornit la drum, intrând într-un fel de necunoscut, însă urmând sintagma “pasul credinței“ și putem spune acum, după ce a trecut Sărbătoarea, că l-am provocat pe Dumnezeul nostru, L-am pus la încercare, și El a răspuns. Efectiv în fiecare dintre seri am simțit acolo prezența lui Dumnezeu, ne-am bucurat de ea, și a fost minunat să vedem sute
de oameni care s-au întors la Hristos sau care au făcut un pas înspre Hristos. Noi sperăm ca ceea ce s-a semănat în inima lor să răsară, să crească și să fie vieți transformate. Am putut vedea mii de oameni care au venit să asculte Evanghelia. Cred și că bisericile din Cluj și din împrejurimi au fost încurajate, alături de pastori – foarte mulți dintre ei ne-au cerut să repetăm evenimentul, să-l avem din nou“, a declarat pastorul Marius Sabou, președintele
Asociației Festivalul Speranței.

Will este a treia generație a familiei Graham care propovăduiește Evanghelia în România. După turneul Billy Graham din 1985, tatăl lui Will, Franklin Graham, a vizitat Timișoara în anul 2008 (stadionul Dan Păltinișanu).

De la Cluj, Will Graham va porni spre Charlottetown, Canada, unde în luna noiembrie va fi organizat un eveniment similar.

Pentru mai multe informații: http://hopecelebration.ro https://www.facebook.com/HopeCelebrationCluj/

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.