Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Concert Cătălin Ciuculescu Band – Clujul Evanghelic

Concert Cătălin Ciuculescu Band


COMMIT Ministries International  a luat naștere în anul 1990, cu scopul de a deveni un pod de legătura între bisericile din vest și câmpul de misiune, pentru ca mai târziu  să devină o forță majora care să influențeze bisericile pentru ca ceste să devină intens implicate în răspândirea Evangheliei Împărăției tuturor oamenilor. Ne-am implicat activ de atunci cu propriile proiecte în China Centrală, în Mexic, Germania, și în partea de est  Africii, în Kenia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, COMMIT Ministries International, a venit în ajutorul câtorva grupări tribale din Kenia, și tot de atunci a oferit sprijin pentru șapte comunități care au fost devstate de virusul HIV – SIDA, cu scopul de a construi șapte școli gimnaziale, și liceale. Aceste școli au fost construite cu scopul de a a oferi orfanilor o șansă de a merge la liceu și cu voia Lui Dumnezeu să le ofere acestora o oportunitate pentru a ajunge la facultate in universități din Kenia sau din străinătate.

Costurile pentru obținerea unei diplome de finalizare a liceului costă aproximativ 204 dolari pe an, aceasta însumând aproximativ 17 dolari pe lună. Ar putea costa însă la fel de bine și 1.000.000 de dolari pe lună, întrucât acești elevi nu au nici o șansă să plătească cuantumul acestor taxe. Credincioși din întreaga lume au pus umărul și au contribuit masiv în vederea obținerii fondurilor necesre pentru mulți dintre elevii din Kenia, dar în acest moment este nevoie de încă 600 de sponsori.

Vei fi unul dintre sponsorii de care acești elevi au atâta nevoie?

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.