Aniversarea de 10 ani Wycliffe România

Lăudați pe Domnul, toate neamurile, lăudați-L, toate popoarele! Căci mare este bunătatea Lui față de noi, și credincioșia Lui ține în veci. Lăudați pe Domnul! Psalm 117

Inimile noastre sunt pline de laudă la adresa lui Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă și călăuzirea Lui în ducerea Evangheliei de-a lungul celor 10 ani de slujire.

Dorim să ne arătăm recunoștința față de biserici și parteneri pentru colaborarea lor fără de care lucrarea nu ar fi fost posibilă.

Se va prezenta situația traducerii Bibliei la nivel global și vom afla de noi parteneriate și strategii dezvoltate pentru împlinirea viziunii 2025: începerea traducerii Bibliei în fiecare limbă care are nevoie de Scriptură, până în anul 2025.

Pe lângă vorbitori, vom avea și misionari care vor împărtăși atât minunile pe care le face Dumnezeu la marginile pământului cât și provocările cu care se confruntă ei acolo.

De aceea vă invităm să-L glorificăm pe Domnul împreună pentru bunătatea și credincioșia Lui față de noi, și să fim încurajați în lucrarea care mai rămâne de făcut.

 

Tema: 10 ani de parteneriat în traducerea Bibliei

Detalii pe http://wycliffe.ro/10-ani-de-parteneriat-in-traducerea-bibliei-16-17-noiembrie-2018/

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.