Concert Hanne de Vries – Biserica Via


Luni, 29 iulie 2019 la 19:00 – 21:00

Hanne de Vries este un muzician și un lider de închinare din Olanda, caruia îi place să aduca oamenii mai aproape de Isus prin muzica sa. Acesta este puternic influențat de Hillsong United și Martin Smith, muzica lui conținand atât melodii in stil soft rock, cât și balade intime. A luat parte la toate festivalurile mari creștine din Olanda de ani de zile. Hanne este un artist stabilit în cadrul scenei creștine olandeze, în special pentru adolescenți și tineri.

A lucrat cu producători din Marea Britanie precum Jorge Mhondera (LZ7, Matt Redman) și Willie Weeks (Matt Redman, Worship Center, Jake Isaac) și fiind implicat în Nashville de către câștigătorul premiului Grammy Ainslie Grosser (Newsboys, For King and Country, Chris Tomlin).

Concertul va fi deschis de Stefan Petre, care este de asemenea muzician si lider de lauda si închinare la Biserica 43 din București. Este un tanar cu multa pasiune pentru El, luand cu o deosebita seriozitate si responsabilitate viata lui cu Isus si chemarea care i-a fost incredintata!

1 comentariu

  1. A. Tibi iulie 24, 2019

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.