Seri de veste bună la Vestea Bună

În perioada 5-12 ianuarie ești așteptat la întâlniri cu Evanghelia începând cu orele 18:00, pe strada Rodnei, nr. 40, la Biserica Penticostală „Vestea Bună” Cluj-Napoca. Termenul „evanghelie” este tradus din cuvântul grecesc „evang(h)elion”, care tradus literar înseamnă „o veste bună”.

Evanghelia este Isus Hristos și El este cea mai măreață veste din lume! Este vestea că Dumnezeu ne iubeşte atât de mult încât Fiul Său a venit în lumea noastră ca preț de răscumpărare pentru întreaga omenire. Fără lucrarea Sa, n-ar fi existat iertare, viață, libertate, speranță; fără Hristos, omenirea ar fi rămas înstrăinată de Dumnezeu, legată de Satan, chinuită de vină și moartă din punct de vedere spiritual.

Toți cei care cred în El beneficiază de mântuire, de o viață nouă care deschide calea spre o relație plină de bucurie și satisfacție, pe care o găsim doar în prezența lui Dumnezeu. „Căci mie nu mi-e ruşine de Evanghelie, fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu pentru mântuirea fiecăruia care crede…”. Romani 1:16

#bvb #bvbcluj #biserica #vesteabuna #clujnapoca

https://www.facebook.com/events/462993567972261/

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.