Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Concurs: o carte pentru o ştire – Clujul Evanghelic

Concurs: o carte pentru o ştire

Clujul Evanghelic te provoacă la concursul lunar O carte pentru o ştire.

Notă: concursul se adresează persoanelor care locuiesc în Cluj-Napoca.


Ai auzit despre o conferinţă ce va avea loc în oraşul nostru? Urmează un botez în biserica ta? Ai primit pe messenger un anunţ despre un concert? Tinerii organizează o seară specială cu diferiţi invitaţi? Plănuiţi vreo acţiune social-umanitară? Ai auzit la radio despre un eveniment? A apărut un nou site al unei biserici sau organizaţii din Cluj?

Atunci lasă să ştim şi noi. Ne interesează orice ştire despre şi pentru mediul evanghelic clujean: conferinţe, botezuri, servicii de închinare sau seri de tineret cu invitaţi speciali, concerte, etc, care nu a fost postată deja pe acest site, bineînţeles.

Condiţii: ştirea trebuie să fie cât mai completă, să răspundă la întrebările ce?, unde?, când? pentru a putea fi postată pe acest site. O descriere detaliată este binevenită, dacă există.

Trimiteţi ştirle dvs. la adresa:

Adresa mail Clujul Evanghelic

Premii lunare:

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.