Fundația Educație Biblică prin Extensie (EBE – Entrust)

adresă:
Inului 2-5
400636 Cluj Napoca
Cluj

telefon/fax: 0264.446.561

webFundatiaEBE.ro

descriere:

Lucrând în tot spectrul evanghelic, în colaborare şi parteneriate cu bisericile locale şi cu alte organizaţii cu scop similar, EBE îşi propune să transforme conducerea creştină prin pregătire biblică solidă a liderilor, atât în ţară cât şi peste hotare. După modelul preluat de la organizaţia BEE-I, actualmente sub noua ei denumire – Entrust, ne propunem să echipăm lideri slujitori ucenicizatori pentru a revitaliza bisericile existente, a duce spre plantarea de noi biserici şi spre echiparea unor misionari români care să fie trimişi şi împuterniciţi prin bisericile noastre.

Prin înfiinţarea şi dezvoltarea de Centre de Pregătire cu baza în Biserica Locală (CPBL) EBE susţine fiecare mişcare evanghelică denominaţională, lucrând în colaborare cu structurile de autoritate, în toate zonele din Romania şi se extinde spre Diaspora română, în acele zone unde românii au emigrat.

EBE foloseşte programa sa biblică de echipare, programă accesibilă, transformaţională, dezvoltată în timp îndelungat în parteneriat cu Entrust şi mai nou cu alţi parteneri, printre care Church Resource Ministries (CRM).

Accentul lucrării EBE pe lideri-slujitori ucenicizatori vizeaza nevoia şi obiectivul multiplicării acestora, potrivit cu 2 Tim. 2:2:

“Şi ce-ai auzit de la mine în faţa multor martori, încredinţează la oameni de încredere, care să fie în stare să înveţe şi pe alţii.”

3 Comentarii

  1. Pop Elena mai 17, 2011
  2. Stănescu Paul-Iosua decembrie 12, 2011
  3. Mugur Pastin, Brasov, tel 0726730595 iulie 31, 2012

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.