Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Noutati de la Istoria Binecuvantarii – Clujul Evanghelic

Noutati de la Istoria Binecuvantarii

(primit pe mail de la Filip Fărăgău)

Va salutam pe toti cu mult drag!

Nu cu mult timp in urma s-a incheiat conferinta /Istoria Binecuvantarii/, Valea Draganului 2008. Am avut un timp binecuvantat impreuna cu peste 200 de participanti din intreaga tara. Speram ca in curand sa putem pune pe site fragmente audio/video de la conferinta. Pana atunci, toti cei care doriti puteti sa comandati inregistrarea video a conferintei – realizata in parteneriat cu televiziunea Credo la o calitate exceptionala. Pretul unui set este de 30 de lei (un set contine 4 DVD-video).

De asemenea, puteti vedea cateva poze de la conferinta la urmatorul link:

http://picasaweb.google.com/bisericairis/ConferintaIstoriaBinecuvantarii

Dupa cum stiti, incepand din luna septembrie in cadrul programului Istoria Binecuvantarii vom incepe sa studiem cartea Deuteronom.

Astfel, pentru studierea acestei carti va putem pune la dispozitie urmatoarele resurse:

1. *Comentariul pe Deuteronom – „Shema Israel*” – contine 13 lectii (corespondente cu cele din calendar), explicatii pe text cat si intrebari pentru studiu/ora biblica.
Pretul: 12 lei/buc.

2. *Predici audio impreuna cu power-point* – un set de 17 predici de Beniamin Faragau, insotite de schite de predici in format power point
Pretul: 20 lei/buc (predici in format mp3)
!! aceste resurse (predici si powerpoint) se gasesc gratuit si la adresa http://ib-ro.org/resurse/deuteronom.htm

3. *Conferinte/seminarii*
Pana acum am stabilit datele pentru doua evenimente:
– 26-27 septembrie – Resita – Prezentarea cartii Deuteronom
– 28 septembrie – Timisoara – Prezentarea cartii Deuteronom.

Vom reveni cu detallii despre aceste evenimente la inceputul lunii septembrie. Daca doriti sa organizati o conferinta/intalnire in orasul dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati.

De asemenea, va prezentam ultimele noutati:
*1 Corinteni* – Beniamin Faragau – 30 RON

*1 si 2 Petru* – Beniamin Faragau – 20 RON
*Palatul de cristal* – carte aniversara – 25 RON
Palatul de cristal este o carte speciala, oferita lui Beni Faragau cu ocazia implinirii varstei de 60 de ani. Ea contine 5 povesti inspirate din tot atatea carti ale Scripturii si se adreseaza cu precadere cititorilor adulti. Fiecare poveste contine si ilustratii  deosebite, realizate de graficianul Salvador Pintea. Citiroul va intalni in aceste colaje de text si imagine un mesaj deosebit de puternic prin care se va apropia mai mult de Cel Nemarginit.

*Teologia cartii Romani*  – inregistrarea video profesionala a conferintei Istoria Binecuvantarii din acest an. Un set complet contine 4 DVD-video. Calitatea filmarii si a sunetului este foarte buna. Pret/set 30 RON

Vom reveni cu detallii despre aceste evenimente la inceputul lunii septembrie. Daca doriti sa organizati o conferinta/intalnire in orasul dumneavoastra, va rugam sa ne anuntati.

Pentru comenzi/intrebari, va rugam sa ne contactati la:

Fundatia Istoria Binecuvantarii,
tel.fax 0264 439669

email. fib @ib-ro.org
mobil (Anca Maris) 0751 172 942

Domnul sa va binecuvinteze,
Filip Faragau

Nici un comentariu

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.