Warning: Constant automattic\jetpack\extensions\social_previews\FEATURE_NAME already defined in /home/clujulev/public_html/wp-content/plugins/jetpack/extensions/blocks/social-previews/social-previews.php on line 14
Psihologul Violeta Fărăgău pentru HotNews despre legalizarea drogurilor uşoare – Clujul Evanghelic

Psihologul Violeta Fărăgău pentru HotNews despre legalizarea drogurilor uşoare

În contextul dezbaterilor de pe marginea unora din măsurile propuse de Comisia prezidenţială pentru analiza riscurilor sociale şi demografice din Romania, Hotnews a publicat în 25 septembrie un articol intitulat Despre legalizarea drogurilor usoare cu psihologul Violeta Faragau: Ce risti daca fumezi marijuana? Cum e iarba vanduta in Romania?

„Discutia cu privire la consumul si legalizarea de marijuana nu este una noua si nici usoara. Mai ales daca ea se bazeaza pe experientele personale sau pe preferintele noastre. Eu nu pot contesta experienta ta si nici tu nu o poti contesta pe a mea. Eventual le putem comenta si atat. Prin urmare, cred ca o discutie pertinenta si cu atat mai mult o decizie vis-a-vis de legalizarea drogurilor usoare trebuie sa aiba la baza ceva mai mult decat experientele noastre. Si cum ar fi sa apelam la niste studii? Ce zic cei care dincolo de a fi subiectivi, incearca sa afle niste date concrete?” (hotnews.ro)

Violeta Fărăgău este directorul executiv al Fundaţiei Preventis din Cluj-Napoca al cărei misiuni este prevenirea şi consiliera în adicţii.

Citiţi şi articolul lui Paul Chiş: Cristos vs. Morfeus: drogurile – definire, pericole, soluţii.

1 comentariu

  1. emma octombrie 7, 2009

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.